O NAMA

SPAJAMO
ZRAK I BETON
PRAVIMO THERMOSTONE

DA BI STE VI IMALI ZID KOJI VAS
ISTOVREMENO ŠTITI SVOJOM
ČVRSTOĆOM I GRIJE LAKOĆOM ZRAKA,
DOK DIŠETE PUNIM PLUĆIMA

odanost

PREDANOST POSLU

Biti dio gradnje nečijeg doma za nas je čast i velika odgovornost, zato svaki blok pravimo kao za sebe!
profi

PROFESIONALAN PRISTUP

Za drugačiji pristup i ne znamo, i zato su naši proizvodi po karakteristikama iznad nivoa koji propisuju norme!
ulaganje

ULAGANJE U RADNIKE

Znanje je osnova za napredak, zato je usavršavanje naših uposlenika veoma bitan dio našeg poslovanja.
garancija

GARANCIJA KVALITETA

Stroge unutarnje i vanjske kontrole proizvodnje, sa tehničkom podrškom na terenu i postprodajnim servisom Vam garantiraju kvalitet naših proizvoda.

THERMOSTONE

NEKOLIKO RIJEČI O NAŠOJ TVRTKI

 

Tvrtka Thermstone d.o.o. je osnovana 2016. godine i jedini je proizvođač porastog betona u Republici Hrvatskoj.

Travanj 2022. označio je veliku prekretnicu za Thermstone d.o.o., jer je službeno postao dio multinacionalne CRH.  

CRH je globalna tvrtka za građevinske materijale s ponosnom i uspješnom poviješću, izvanrednim dosadašnjim učinkom i jasnom predanošću sigurnosti zaposlenika i etičkim poslovnim praksama.

Obitelj tvrtki u čijem se središtu nalazi kompanija CRH, prošle godine je ostvarila prihod od prodaje od gotovo 30 milijardi eura, s uravnoteženim portfeljem proizvoda za cijeli niz potreba građevinske industrije, od agregata, cementa i betona, do DIY trgovina. Tvrtka danas zapošljava blizu 80.000 ljudi diljem svijeta, s jasnom vizijom da postane vodeća svjetska tvrtka za građevinske materijale.

*****************

Porasti beton je proizvod koji se u zemljama srednje i zapadne Europe učestalo koristi i pri izgradnji je potisnuo uporabu "klasičnih" materijala.

Najveći razlog tome leži u činjenici kako korištenje porastog betona u izgradnji uvelike utječe na energetsku učinkovitost cijelog objekta, a zahvaljujući činjenici kako se i na našem geografskom području sve više prihvaćaju suvremeni trendovi u projektiranju i gradnji energetski učinkovitih zgrada u kojoj porasti beton ima nezamjenjivu ulogu, tvrtka Thermstone d.o.o., kao dio CRH Grupe, nalazi svoje mjesto u spomenutom procesu i želi se predstaviti kao stabilan i pouzdan partner lokalnim i regionalnim distributerima i građevinskim tvrtkama u proizvodnji visokokvalitetnog građevinskog materijala.

Naša misija je upoznati i približiti ovaj vrhunski proizvod krajnjim korisnicima našeg regionalnog područja te im prenijeti dosadašnja bogata iskustva korištenja ovog materijala diljem razvijenih europskih zemalja sa cjenovnom politikom primjerenom našem tržištu.

 

RIJEČ DIREKTORA


Stvoriti novu vrijednost, poizvoditi kvalitetan proizvod, osigurati nova radna mjesta, to je istinski doprinos svom okruženju, i mogu reći da smo nakon pet godina to i ostvarili. Kod nas je osnovno mjerilo za svakog radnika nivo truda i zalaganja na poslu, nema povlaštenih, ali ima nagrađenih.

Zahvalni smo našim partnerim i kupcima koji su nas podržali kupovinom naših proizvoda i ukazali nam povjerenje, to nam daje snagu da budemo još bolji!