U današnje vrijeme, naš život teče nevjerojatnom brzinom. Uz sve sve više obveza, imamo sve manje vremena. U potrazi za učinkovitošću, često težimo brzim rješenjima.

Ovaj trend brzog života ogleda se i na način na koji gradimo kuće. Međutim, suvremeni građevinski materijali dokazuju da brza gradnja više ne znači kompromis kvaliteti. Kao idealno rješenje za brzu i učinkovitu gradnju, ističu se Thermostone blokovi od probetona.

Jedna od najvećih prednosti Thermostone porobetonskih blokova je to što omogućuju jednostavnu i brzu gradnju. Zahvaljujući izvrsnom omjeru dimenzija i težine blokova, oni osiguravaju preciznu obradu, a zidovi zidani našim blokovima su savršeno ravni.

Dodatnu vrijednost Thermostone blokovima daje njihova homogena struktura zbog koje se mogu lako bušiti i dubiti za potrebe ugradnje instalacija. Njihova laka obrada omogućava prilagodljivost tijekom gradnje i skraćuje vrijeme potrebno za završne radove. Osim toga, homogena struktura blokova koja osigurava laku obradu, dovodi do smanjene količine utrošenog materijala, a i manja je količina otpada tijekom gradnje.

Thermostone u svom proizvodnom asortimanu ima blokove za različite namjene – za vanjske i unutarnje zidove. Thermostone blokovi se koriste za zidanje različitih tipova nosivih i nenosivih vanjskih zidova. Zidanje dodatno olakšavaju i ergonomske ručke na blokovima, kao i pera i utori. Za ovu namjenu, savršen partner su Thermostone blokovi klase 450 i širine 20 i 24 cm. Za zidanje unutarnjih zidova, ovisno o namjeni, mogu se koristiti Thermostone blokovi klase proizvoda 450 i širina 10, 12, 20 i 24 cm.

Svi proizvodi >>