Tvrtka THERMO STONE d.o.o. je osnovana 2016. godine i trenutno je jedina tvornica porobetonskih elemenata u Republici Hrvatskoj.

 

Porobeton je proizvod koji se u zemljama srednje i zapadne Europe učestalo koristi i pri izgradnji je potisnuo uporabu “klasičnih” materijala. Najveći razlog tome leži u činjenici kako korištenje porobetona u izgradnji uvelike utječe na energetsku učinkovitost cijelog objekta, a zahvaljujući činjenici kako se i na našem geografskom području sve više prihvaćaju suvremeni trendovi u projektiranju i gradnji energetski učinkovitih zgrada u kojoj porobeton ima nezamjenjivu ulogu, tvrtka THERMO STONE nalazi svoje mjesto u spomenutom procesu i želi se predstaviti kao stabilan i pouzdan partner lokalnim i regionalnim građevinskim tvrtkama u proizvodnji visoko kvalitetnog građevinskog materijala.

 

Naša misija je upoznati i približiti ovaj visoko kvalitetan proizvod krajnjim korisnicima našeg regionalnog područja, prenijeti dosadašnja bogata iskustva korištenja ovog materijala diljem razvijenih europskih tržišta našim potrošačima, sa cjenovnom politikom koja je primjerena našem tržištu.

 

 

Close Menu